Welkom bij Staffyou!


Klaar voor de start?

Die vraag stellen we niet voor niks, want Staffyou gaat als een raket! Wij groeien explosief en zoeken enthousiast toptalent en doorgewinterde professionals. Hou jij van een uitdagende, dynamische werkomgeving, waar elke dag anders is? Dan is er plek voor jou in de Staffyou familie.

Groei met ons mee!

Wij zijn duidelijk over onze ambitie: van Staffyou het grootste én beste uitzendplatform van Nederland maken. Staffyou is een scaleup en dat betekent dat iedereen binnen ons team het verschil maakt. Wij groeien hard, dus je krijg bij Staffyou alle kans om zelf ook te groeien. Ben jij klaar om kansen te pakken én ze zelf te creëren? Dan ben je bij ons op je plek.

Work hard, play hard

Wij hebben plezier in wat we doen en we doen het samen. We leren van elkaar en we zijn er voor elkaar als het nodig is. Onderling respect, eerlijkheid en teamspirit zijn voor ons essentieel. Wij zijn gedreven en ambitieus, maar er valt bij ons ook genoeg te lachen. We houden net als jij van een gezellige borrel en vieren onze successen. Oh, en heb je het waanzinnige uitzicht vanuit ons kantoor al gezien?

Wij dromen groot, en werken hard aan onze droom. Doe je mee?

Volg ons op Instagram