logo-white
Inloggen
Menu

Personeel nodig?
We got you

On demand personeel wanneer jij het nodig hebt
Schaal je personeelsbestand eenvoudig op -en af en betaal alleen voor geleverd werk. Van efficiënte zelf-service tot volledige service op maat. Onze staffers staan voor jou klaar!
Maak een belafspraak
Kom in contact!
Vul uw gegevens of bel ons direct op 085 - 066 79 42
c shape mintc shape purple

Sluit je aan bij onze 1000+ klanten

Welke optie past het best bij jou?
Standard
Enterprise
Hoe werkt het?
1
Zet een shift op het platform
Met een paar klikken zet je jouw dienst live, waarna onze staffers jouw shift kunnen liken
2
Kies zelf wie je uitnodigt
Kies uit de staffers die jouw shift hebben geliked wie jij uitnodigt om te komen werken
3
Aan het werk!
De staffer zal aanwezig zijn op de aangewezen tijd en plaats van jouw shift, klaar om aan de slag te gaan.
Maak een belafspraak
Aangeraden tot aan 10 staffers per dag
Hoe werkt het?
1
Jouw persoonlijke accountmanager
Samen met jouw account manager bepaal je de uitvraag. Je vertelt ons hoeveel mensen je nodig hebt en welke skills ze moeten bezitten.
2
Wij regelen werving, selectie & vervanging
Onze planners doen de werving en selectie uit onze 100K+ staffers op het platform en nodigen de beste mensen uit op jouw dienst.
3
Aan het werk!
Wij zorgen dat er altijd genoeg staffers op de aangewezen plaats en tijd van de shift aanwezig zijn. Elke dag weer.
Maak een belafspraak
Aangeraden tot aan 10 staffers per dag

Wat maakt staffyou zo uniek?

De beste staffers, elke keer weer

Onze staffers zijn voorzien van een profiel, biografie, skills en een rating. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Blij? Dan kunnen staffers worden toegevoegd aan je favorieten en krijgen ze als eerste een uitnodiging voor de volgende klus.

Voor groot én klein

Je schaalt eenvoudig op -en af van enkele staffers per dag, tot aan 500+! Van efficiënte zelfservice tot volledige ontzorging. Wij groeien (en krimpen) gemakkelijk met jou mee.

Geen administratief gedoe

Wij doen de administratie en verzorgen de betalingen van jouw staffers. Geen verborgen kosten en je betaalt alleen voor geleverd werk. Makkelijk toch?

Draag bij aan een betere wereld

Voor iedere gewerkte shift planten wij één boom in Afrika in samenwerking met Trees for the Future. Zo los je niet alleen je personeelsprobleem op, maar draag je ook bij aan een groene toekomst.

We hebben sinds jan. 2022
140,050
bomen geplant in Afrika!

Bezorgers
Retail
Logistiek
Horeca & catering
Evenementen & festivals
Studentenwerk
Callcenter
Promotie
Bezorgers nodig?
Consumenten raken steeds meer gewend aan het gemak van bezorgdiensten. De vraag naar pakket- maaltijd- en boodschapbezorgers zal daarom blijven groeien. Tegelijk wisselt het aantal orders altijd afhankelijk van het seizoen, het weer en andere factoren. Met staffyou heb je altijd genoeg bezorgers op de rit, het hele jaar door.
Winkelpersoneel nodig?
Ben jij op zoek naar betrouwbare, hardwerkende winkelmedewerkers? Je bent niet de enige, want het personeelstekort in de detailhandel is ernstig. Hoe zorg je dat je op drukke tijden genoeg mensen hebt en geen kostbare sales verliest? Via staffyou vind je heel gemakkelijk flexibel verkooptalent voor jouw winkel.
Logistiek personeel nodig?
In de logistiek heb je te maken met enorme pieken in werkdruk, afgewisseld door stabiele, rustigere periodes. Hoe zorg je dat je tijdens piekperiodes over genoeg personeel beschikt? Met een poule van gemotiveerde staffers kun je elke uitdaging aan en je schaalt gemakkelijk weer af als het rustiger is.
Horeca & cateringpersoneel nodig?
Hoe vind je genoeg mensen voor je bar, restaurant of hotel in tijden van enorme personeelstekorten? Zet je klussen in de kijker bij staffyou! Via ons platform krijg je toegang tot duizenden flexwerkers met de juiste skills. Van keukenhulp tot barista en van bartender tot ober, je hebt binnen no-time extra horecapersoneel in huis.
Evenementen & festivalpersoneel nodig?
Jij zoekt flexwerkers met allerlei skills die hard werken om jouw event tot een groot succes te maken. Hoe krijg je voldoende talent op locatie? Op ons platform staan duizenden staffers te springen om aan de slag te gaan op jouw event. staffyou regelt alles van de selectie en planning van jouw tijdelijke crew tot de financiële afhandeling.
Werkstudenten met brains nodig?
Komt jouw organisatie om in het administratieve werk, of heb je een data-entryklus die heel secuur uitgevoerd moet worden? Doe het dan niet zelf, maar huur heel eenvoudig een werkstudent in! staffyou barst van het talent in opleiding, studenten die niet alleen hard, maar ook slim kunnen werken. staffyou maakt het mogelijk.
Callcenterpersoneel nodig?
De beller is sneller, maar niet als je personeel tekort komt. Onze staffers kunnen worden ingezet voor een tal van klussen, van verkoop, tot klantenservice, tot telefonische enquêtes. staffyou heeft gemotiveerde staffers die vandaag nog de telefoon aan hun oor zetten. Zo heb jij altijd genoeg bellers op jouw klus.
Promotiemedewerkers nodig?
Het is belangrijk dat jouw merk door mensen wordt gezien. Dat gebeurt steeds vaker online, maar er zijn nog steeds veel effectieve offline manieren om jouw klanten te bereiken. staffyou levert promotiemedewerkers voor grootschalige marketing acties in alle grote steden, zoals flyeren, samples uitdelen, hosts en hostesses op beurzen en nog veel meer. Jij levert te promotie, wij de mensen.
Blijdorp
De mensen waarmee ik contact heb begrijpen wat je vraagt. Het is zeer overzichtelijk, en dat maakt staffyou voor ons een uniek uitzendbureau om mee samen te werken.
My Little green bag
staffyou betekent voor ons bedrijf veel rust. Door de komst van staffyou hebben wij ons personeelstekort opgelost in drukke periodes.
Jaarbeurs
We hebben bij de Jaarbeurs te maken met pieken en dalen. Het is daarom fijn dat we bij staffyou heel makkelijk kunnen op- en afschalen qua personeel.
Veelgestelde vragen
Hoe werkt staffyou?
Via staffyou kunnen werkgevers gemakkelijk en snel uitzendkrachten of freelancers kunnen inhuren voor generiek werk. Je kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van ons platform en gemakkelijk je eigen staffers in te plannen via onze Standard service, óf om je volledig te laten ontzorgen via onze Enterprise service! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
Wat is het verschil tussen jullie Standaard en Enterprise services?
Bij onze Standaard service maak jij geheel zelf gebruik van ons platform en krijg je toegang tot onze 100K+ staffers. Je kan zelf shifts op ons platform plaatsen en zelfstandig selecteren welke van de geïnteresseerde staffers jij uitnodigt om te komen werken. We raden onze Standaard service aan wanneer je minder dan 10 staffers per dag nodig denkt te hebben. Bij onze Enterprise service ontzorgen wij jou van A tot Z. Wij zetten de shifts uit op het platform, wij doen werving en selectie en wij zorgen dat er altijd genoeg staffers aanwezig zijn op jouw shift. Elke keer weer. We raden onze Enterprise service aan wanneer je meer dan 10 staffers per dag nodig denkt te hebben.0
Wat kost staffyou?
Gebruik van ons platform is geheel gratis! Je betaalt alleen voor geleverd werk.
Hoe zit het met het regelen van vervanging?
Of je nu gebruik maakt van onze Standaard service of onze Enterprise service, staffyou zal altijd vervanging proberen te regelen wanneer een staffer zich last-minute afmeldt voor een shift. Bel ons op en wij staan voor je klaar!
Hoe garandeert staffyou de kwaliteit van de staffers op mijn shift?
Onze staffers zijn voorzien van een profiel met een foto, biografie, skills en een rating. Zo weet je precies waar je aan toe bent, al voordat iemand op jouw shift verschijnt. We kunnen natuurlijk niet altijd voorkomen dat een staffer niet komt opdagen, daarom hebben wij een streng 'no-show'-beleid, ter bescherming van onze werkgevers.
Veelgestelde vragen
Hoe werkt Staffyou?
Via Staffyou kunnen werkgevers gemakkelijk en snel uitzendkrachten of freelancers kunnen inhuren voor generiek werk. Je kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van ons platform en gemakkelijk je eigen staffers in te plannen via onze Standard service, óf om je volledig te laten ontzorgen via onze Enterprise service! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
Wat is het verschil tussen jullie Standaard en Enterprise services?
Bij onze Standaard service maak jij geheel zelf gebruik van ons platform en krijg je toegang tot onze 100K+ staffers. Je kan zelf shifts op ons platform plaatsen en zelfstandig selecteren welke van de geïnteresseerde Staffers jij uitnodigt om te komen werken. We raden onze Standaard service aan wanneer je minder dan 10 staffers per dag nodig denkt te hebben. Bij onze Enterprise service ontzorgen wij jou van A tot Z. Wij zetten de shifts uit op het platform, wij doen werving en selectie en wij zorgen dat er altijd genoeg staffers aanwezig zijn op jouw shift. Elke keer weer. We raden onze Enterprise service aan wanneer je meer dan 10 staffers per dag nodig denkt te hebben.0
Wat kost Staffyou?
Gebruik van ons platform is geheel gratis! Je betaalt alleen voor geleverd werk.
Hoe zit het met het regelen van vervanging?
Of je nu gebruik maakt van onze Standaard service of onze Enterprise service, Staffyou zal altijd vervanging proberen te regelen wanneer een staffer zich last-minute afmeldt voor een shift. Bel ons op en wij staan voor je klaar!
Hoe garandeert Staffyou de kwaliteit van de staffers op mijn shift?
Onze staffers zijn voorzien van een profiel met een foto, biografie, skills en een rating. Zo weet je precies waar je aan toe bent, al voordat iemand op jouw shift verschijnt. We kunnen natuurlijk niet altijd voorkomen dat een staffer niet komt opdagen, daarom hebben wij een streng 'no-show'-beleid, ter bescherming van onze werkgevers.
Hoe werkt Staffyou?
Via Staffyou kunnen werkgevers gemakkelijk en snel uitzendkrachten of freelancers kunnen inhuren voor generiek werk. Je kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van ons platform en gemakkelijk je eigen staffers in te plannen via onze Standard service, óf om je volledig te laten ontzorgen via onze Enterprise service! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.
Wat is het verschil tussen jullie Standaard en Enterprise services?
Bij onze Standaard service maak jij geheel zelf gebruik van ons platform en krijg je toegang tot onze 100K+ staffers. Je kan zelf shifts op ons platform plaatsen en zelfstandig selecteren welke van de geïnteresseerde Staffers jij uitnodigt om te komen werken. We raden onze Standaard service aan wanneer je minder dan 10 staffers per dag nodig denkt te hebben. Bij onze Enterprise service ontzorgen wij jou van A tot Z. Wij zetten de shifts uit op het platform, wij doen werving en selectie en wij zorgen dat er altijd genoeg staffers aanwezig zijn op jouw shift. Elke keer weer. We raden onze Enterprise service aan wanneer je meer dan 10 staffers per dag nodig denkt te hebben.0
Wat kost Staffyou?
Gebruik van ons platform is geheel gratis! Je betaalt alleen voor geleverd werk.
Hoe zit het met het regelen van vervanging?
Of je nu gebruik maakt van onze Standaard service of onze Enterprise service, Staffyou zal altijd vervanging proberen te regelen wanneer een staffer zich last-minute afmeldt voor een shift. Bel ons op en wij staan voor je klaar!
Hoe garandeert Staffyou de kwaliteit van de staffers op mijn shift?
Onze staffers zijn voorzien van een profiel met een foto, biografie, skills en een rating. Zo weet je precies waar je aan toe bent, al voordat iemand op jouw shift verschijnt. We kunnen natuurlijk niet altijd voorkomen dat een staffer niet komt opdagen, daarom hebben wij een streng 'no-show'-beleid, ter bescherming van onze werkgevers.

Standard*

Platform-As-A-Service

 • Gratis account met alle functionaliteiten van het platform.
 • Toegang tot ruim 100.000+ gemotiveerde flexwerkers met transparante profielen en ratings.
 • Eenvoudig zelf diensten uitzetten en personeel inplannen
 • Creëer zelf een favorieten poule van staffers waar je blij mee bent
 • Bespaar kosten dankzij direct schakelen en online afhandeling op het platform
 • Bespaar kosten dankzij direct schakelen en online afhandeling op het platform
* Tot 10 personen per dag
Maak een belafspraak

Enterprise

Managed Account

 • Jouw persoonlíjke accountmanager
 • Ervaren planners die alles regelen van het boeken van Staffers tot aan de administratie
 • Eenvoudig opschalen tot 500+ staffers per dag
 • Shift promoties onder onze 100.000 staffers in e-mails, push-notificaties en in-app
 • Employer branding campagnes op social media
Maak een belafspraak

Personeelstekorten opgelost. Start vandaag nog met staffyou.

Neem contact met ons op en leer meer over ons platform. Van zelfservice tot volledige ontzorging op maat. Wij helpen jou bij jouw personeelsbehoefte.
Starten
Ontvang gratis toegang tot ons platform en een vrijblijvend intakegesprek met een accountmanager

Benjamin Bouwer

Salesmanager bij staffyou
bar yellow
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Het bedrijf
Over staffyou
Werken bij staffyou
Voor opdrachtgevers
Contact
Informatie
FAQ
Blog
Social media
cross