Kom werken in Rotterdam Ahoy

Ga aan de slag bij de leukste en meest exclusieve evenementen in Rotterdam. Wij zorgen voor een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en toffe collega’s!
Direct aan de slag
40K+
Staffers
100+
Opdrachtgevers
twisted-arrow-down
c shape purplebar mint
Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

1
Maak een profiel aan
Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.
2
Bekijk klussen en meld je aan
We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.
3
Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald
Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.
Wat je gaat doen

De baan in het kort

In Rotterdam Ahoy zijn aan de lopende band shows en evenementen. Er is dus altijd wel iets te doen dat jij leuk vindt!

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag barmedewerker/ magazijnmedewerker/ foodmedewerker of garderobe medewerker tijdens concerten en festivals. Of je je staat in de stands tijdens een beurs. Je kiest bij ons zelf de klus die jou ligt.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!
Bij Rotterdam Ahoy verzorg je alles perfect voor een evenement. Je doet de dingen waar jij goed in bent! Je maakt bijvoorbeeld locaties gereed en je assisteert bij de opbouw van evenementen. Of je maakt contact met gasten en bezoekers en je zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Je bent het gezicht van Rotterdam Ahoy en zorgt voor geweldige service. De evenementen verschillen van concert tot congres en van ontbijtsessie tot een dancefeest.
Wat ga je doen als horecamedewerker?
Er is van alles te doen. Wil je tappen achter de bar, knallen in de foodcourts of achter de garderobe? Er is altijd iets te doen wat jij leuk vind.
Wat zijn de vereisten?
Je bent positief ingesteld, ziet er netjes en verzorgd uit en kan goed in een team werken. Je bent zelfstandig, leergierig en weet het overzicht te houden.
Waar en wanneer kan ik werken?

Rotterdam Ahoy heeft een BOMVOLLE agenda, dus we zoeken altijd mensen! Naast Rotterdam Ahoy heeft Staffyou nog veel meer leuke opdrachtgevers in allerlei branches. Je kan altijd ergens aan de slag!

Kan ik doorgroeien?
Zeker weten! Als je bij ons een goede indruk achterlaat, dan zijn er leuke kansen om je te ontwikkelen. Je kan doorgroeien tot barchef of foodpunt chef. Ook kan je bijvoorbeeld voor en na je dienst helpen met de in/uitcheck.
Wat als ik een tijdje niet kan werken?
Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.
Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat. Meld je samen met je vrienden aan of maak nieuwe vrienden achter de bar of tijdens de verschillende events! Recruit jij nieuwe collega’s bij staffyou? Dan kunnen jullie beide een bonus verdienen!

Hoe oud moet je zijn om voor staffyou te werken?
Vanaf 16 jaar kan je bij staffyou werken.
Hoe snel kan ik beginnen?
Na je aanmelding kan je direct aan de slag!
Hoe werkt de aanmelding bij staffyou?
De aanmelding bij staffyou gaat snel en makkelijk! Je meld je aan op het platform en doorloopt de verificatie. Alle stappen doorlopen? Dan kan je direct aan de slag.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor iedere gewerkte shift planten wij één boom in Afrika in samenwerking met Trees for the Future. Zo los je niet alleen je personeelsprobleem op, maar draag je ook bij aan een groene toekomst.
Direct aan den slag!
trees peopletrees-logo
trees

We hebben sinds jan. 2022

232.792

bomen geplant in Afrika!

Aanmelden

Kom werken in Rotterdam Ahoy!

Direct aan de slag!
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Informatie
FAQBlog
Social media
cross