Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Ajax Stadion!

Je werkt met de leukste collega's in de gezelligste kiosken van de Arena. Ervaar de wedstrijdsfeer achter de counter! Jij wordt een belangrijk onderdeel van het team dat 50.000+ supporters ondersteunt!

Wij bieden fijne werktijden, een goed uurloon en doorgroeimogelijkheden.
Direct aan de slag
40K+
Staffers
100+
Opdrachtgevers
twisted-arrow-down
c shape purplebar mint
Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

1
Maak een profiel aan
Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.
2
Bekijk klussen en meld je aan
We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.
3
Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald
Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.
Wat je gaat doen

De baan in het kort

Jij gaat werken in de kiosken en counters rondom en in het stadion! Denk hierbij aan de drinks-counter & food-counters. Je werkt samen met de leukste collega's in strakke shifts en zorgt er voor dat de supporters die naar de wedstrijd komen goed en snel geholpen worden.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!
Hoe jij jezelf ook noemt, barmedewerker, bakker of biertapper, jij bent een Staffer tijdens thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal! Wil jij zelf je werkdagen uitkiezen? En hou jij van aanpakken? Dan zijn de opdrachten bij Staffyou in de Johan Cruijff Arena perfect voor jou! Bij Staffyou werk je in een jonge en uitdagende omgeving. Jij zorgt ervoor dat juiste bestelling klaar staat voor de bezoekers om mee te nemen.
Wat ga ik doen als stadion medewerker?
Wij zijn overal actief! Wil je tappen achter de bar of knallen in de foodcourts? Meld je aan!
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Op ons platform zie je alle klussen die je kunt gaan doen, dus de keus is helemaal aan jou!

Is het bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja.
Hoe oud moet je zijn om voor staffyou te werken?
Vanaf 16 jaar kan je bij staffyou werken.
Hoe snel kan ik beginnen?
Na je aanmelding kan je direct aan de slag!
Hoe werkt de aanmelding bij staffyou?
De aanmelding bij staffyou gaat snel en makkelijk! Je meld je aan op het platform en doorloopt de verificatie. Alle stappen doorlopen? Dan kan je direct aan de slag.
Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?
Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.
Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat. Meld je samen met je vrienden aan of maak nieuwe vrienden achter de bar of tijdens de verschillende events! Recruit jij nieuwe collega’s bij staffyou? Dan kunnen jullie beide een bonus verdienen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor iedere gewerkte shift planten wij één boom in Afrika in samenwerking met Trees for the Future. Zo los je niet alleen je personeelsprobleem op, maar draag je ook bij aan een groene toekomst.
Direct aan den slag!
trees peopletrees-logo
trees

We hebben sinds jan. 2022

232.792

bomen geplant in Afrika!

Aanmelden

Kom werken in het Ajax Stadion!

Direct aan de slag!
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Informatie
FAQBlog
Social media
cross