Terug naar overzicht
03/05/2023
3 minuten

Dit zijn de leukste diensten van mei

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
Ook in de maand mei staan er weer een hoop leuke diensten voor je klaar. Of je nu wilt helpen in een hotel of juist wilt genieten van een festival terwijl je werkt, in deze blog vind je alle hoogtepunten van deze mooie lentemaand. Dus bereid je voor op een maand vol leuke evenementen en geweldige kansen om nieuwe werkervaringen op te doen!

Bevrijdingsfestival

Op 5 mei vieren we in Nederland de dag van de vrijheid en staan we stil bij het belang van vrijheid en democratie. Tijdens deze dag worden er door het hele land gezellige feestjes georganiseerd, waar jij aan de slag kan gaan. Dans mee tijdens de optredens van de leukste artiesten terwijl je de feestgangers voorziet van drankjes, of helpt bij de foodcourts. Bekijk snel onze beschikbare shifts en beleef een onvergetelijke Bevrijdingsdag.

 

Libelle zomerweek

Ben jij op zoek naar een leuke shift en wil je graag werken op een van de grootste evenementen van het jaar? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Tijdens de Libelle Zomerweek zijn we op zoek naar extra handen om te helpen bij de gezellige eettentjes op het terrein. Als jij aan de slag gaat bij het foodcourt zorg je ervoor dat de bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. Dit terwijl jezelf ook meegeniet van de goede sfeer en livemuziek.

 

Trek festival

Ben jij een echte foodie en gaat jouw hart sneller kloppen van lekker eten en drinken? Dan hebben wij de perfecte shift voor jou! Tijdens TREK festival kan jij aan de slag bij een van de vele kraampjes op het terrein. TREK festival is een rondreizend foodfestival dat elk jaar duizenden bezoekers trekt. Tijdens dit festival kun je genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid. Maar niet alleen als bezoeker kun je van TREK genieten, ook als medewerker kun je volop meegenieten van de feestelijke sfeer.

 

Bruce Springsteen and the E Street Band

Bruce Springsteen and the E Street Band komen weer terug naar Nederland voor een onvergetelijk concert in de Johan Cruijff Arena. Wil jij dit concert van dichtbij meemaken en tegelijkertijd geld verdienen? Like dan snel de shift! Als barmedewerker kun jij tijdens het concert van Bruce Springsteen de bezoekers voorzien van een drankje en een hapje. Maar niet alleen dat, je kunt ook nog eens volop genieten van de muziek van deze legendarische artiest. Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan werken op een concert en tegelijkertijd mee-swingen op de muziek? Een spectaculaire avond die je niet wilt missen!

 

Duinrell

Veel mensen gaan tijdens de meivakantie een gezellig dagje naar Duinrell met het hele gezin. Om al deze gezinnen tevreden te houden heeft het atractiepark veel staffers nodig! Of je nu liever werkt in de horeca, of juist graag direct in contact komt met de bezoekers bij de attracties, in Duinrell is er voor ieder wat wils.

 

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Vind jij het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd gezellig een praatje te maken? Dan is deze shift jou op het lijf geschreven! Kom helpen bij Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam en zorg ervoor dat de gasten van het hotel het naar hun zin hebben. Als staffer bij Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam krijg jij de kans om verschillende taken uit te voeren, zoals werken in de horeca of in de garderobe. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen, want er is altijd wel iets te doen en te beleven.

Als jij dit leest en denkt "Ja, dit is precies wat ik zoek!" twijfel dan niet en geef de shifts snel een like.

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross