Hi, wij zijn Staffyou!

Wij geloven in het nieuwe werken: samen resultaten neerzetten op basis van flexibiliteit en wederzijds respect. Met keuzevrijheid voor opdrachtgevers én personeel. Dit vraagt om een nieuwe manier van uitzenden. Ons digitale platform verbindt, vernieuwt en inspireert. Want slim werken, daar zit toekomst in!

Werken bij staffyou

Onze cultuur

We hebben een winnersmentaliteit.

Onze ambitie is wat ons drijft om onze missie te bereiken. We verfijnen voortdurend onze expertise, kennen onze cijfers, zetten ons in, overwinnen uitdagingen en streven naar succes voor de Staffers en klanten die we bedienen.

We respecteren elkaar en onze klanten. Altijd.

Wij luisteren, tonen nederigheid, zijn altijd voorbereid en op tijd. En we onthouden - door zowel onze beste als slechtste dagen - dat we dit samen doen.

We zijn niet tevreden met gemiddeld.

Streven naar perfectie, innovatie en constante verbetering zit in ons DNA. We zijn altijd op zoek naar betere manieren om te groeien, te bouwen en onze mensen te ondersteunen.

We hebben een no-excuses beleid.

Dingen gaan niet altijd zoals gepland, maar het is onze reactie die telt. We lossen problemen op, houden elkaar en onszelf verantwoordelijk, leren van tegenslagen en komen met oplossingen - snel.

We zijn een TEAM.

We helpen elkaar, onze Staffers en onze klanten. We zeggen wat we bedoelen, zijn het oneens en zetten ons is, en vieren onze vooruitgang samen.
Sluit je aan bij ons team

@lifeatstaffyou

Sluit je aan bij ons team
cross