Hi, wij zijn staffyou

Wij geloven in het nieuwe werken: samen resultaten neerzetten op basis van flexibiliteit en wederzijds respect. Met keuzevrijheid voor opdrachtgevers én personeel. Dit vraagt om een nieuwe manier van uitzenden. Ons digitale platform verbindt, vernieuwt en inspireert. Want slim werken, daar zit toekomst in!
Werken bij staffyou
c shape purplebar mint

Onze cultuur

Eerlijkheid

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Wij zijn eerlijk over wat we wel kunnen en wat niet. Vertrouwen is voor ons het grootste kapitaal.

Vrijheid

Jij bent altijd aan zet, of je nou een opdrachtgever bent of zelf voor ons aan de slag gaat. Persoonlijke wensen, flexibiliteit en werkgeluk staan bij ons altijd voorop.

Kwaliteit

Wij gaan voor de perfecte match, want een gemotiveerde medewerker met de juiste skills krijgt de klus geklaard. Wij zijn pas tevreden als iedereen dat is.

Respect

Respect is meer dan een mooi salaris. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Diversiteit, inclusie en een veilige werkomgeving zijn voor ons vanzelfsprekend.

Sluit je aan bij ons team
Ook zelf aan de slag als staffer?

Ontmoet het team

  • Staffer
    Staffer2
  • Staffer
    Staffer2
    Staffer
Staffer
Staffer2
Staffer
c shape mintc shape yellow

@lifeatstaffyou

c shape mint
c shape yellowSluit je aan bij ons team
Sicomputers
staffyou zorgt ervoor dat wij mensen makkelijker kunnen indelen. Financieel gezien is het ook een stuk aantrekkelijker voor ons.
My Little green bag
staffyou betekent voor ons bedrijf veel rust. Door de komst van staffyou hebben wij ons personeelstekort opgelost in drukke periodes.
Polyestershoppen.nl
staffyou biedt enorm veel transparantie over de staffers, waar zij gewerkt hebben en wat hun beoordeling is. Daardoor leveren onze staffers altijd goed werk.