Hi, welkom bij staffyou!

Het platform voor on-demand werk(ers).

Wil je ons team komen versterken?

Wij hebben dingen altijd al een beetje anders gedaan. Geboren vanuit het idee dat uitzendwerk niet om geld en regeltjes draait, maar om verbinding en gedeelde successen, begonnen wij in 2016 als kleine startup.

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een succesvol bemiddelingsplatform met passie voor uitzenden. Wij zetten mensen in hun kracht door het bieden van kansen en flexibiliteit. Zo krijgen wij meer klussen geklaard met slimme oplossingen en persoonlijke aandacht.

Onze missie is werkgeluk voor iedereen mogelijk maken door de juiste persoon te matchen met de juiste klus.
Klaar voor de start?
Die vraag stellen we niet voor niks, want staffyou gaat als een raket! Wij groeien explosief en zoeken enthousiast toptalent en doorgewinterde professionals. Hou jij van een uitdagende, dynamische werkomgeving, waar elke dag anders is? Dan is er plek voor jou in de staffyou familie.

Hard werken, lekker genieten

Wij zijn gedreven, ambitieus en we werken hard, maar er valt bij ons ook genoeg te lachen. We houden net als jij van een gezellige borrel en vieren onze successen. Oh, en heb je het waanzinnige uitzicht vanuit ons kantoor al gezien?

Groei met ons mee!

Wij zijn duidelijk over onze ambitie: van staffyou het grootste én beste uitzendplatform ter wereld maken. Wij zijn een scale-up en dat betekent dat iedereen binnen ons team het verschil maakt. Wij groeien hard, dus je krijgt bij staffyou alle kans om zelf ook te groeien. Ben jij klaar om kansen te pakken én ze zelf te creëren? Dan ben je bij ons op je plek.

Onze waarden

We hebben een winnersmentaliteit.

Onze ambitie is wat ons drijft om onze missie te bereiken. We verfijnen voortdurend onze expertise, kennen onze cijfers, zetten ons in, overwinnen uitdagingen en streven naar succes voor de Staffers en klanten die we bedienen.

We respecteren elkaar en onze klanten. Altijd.

Wij luisteren, tonen nederigheid, zijn altijd voorbereid en op tijd. En we onthouden - door zowel onze beste als slechtste dagen - dat we dit samen doen.

We zijn niet tevreden met gemiddeld.

Streven naar perfectie, innovatie en constante verbetering zit in ons DNA. We zijn altijd op zoek naar betere manieren om te groeien, te bouwen en onze mensen te ondersteunen.

We hebben een no-excuses beleid.

Dingen gaan niet altijd zoals gepland, maar het is onze reactie die telt. We lossen problemen op, houden elkaar en onszelf verantwoordelijk, leren van tegenslagen en komen met oplossingen - snel.

We zijn een TEAM.

We helpen elkaar, onze Staffers en onze klanten. We zeggen wat we bedoelen, zijn het oneens en zetten ons is, en vieren onze vooruitgang samen.

@lifeatstaffyou

Sluit je aan bij ons team

Onze klanten

Solliciteer nu op één van de onderstaande vacatures!