Terug naar overzicht
13/06/2022
3 minuten

Deze zomerklussen wil je niet missen in 2022

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
De zomer staat weer voor de deur! Lekker natuurlijk, maar al je leuke plannen worden nóg geweldiger met een dikke bankrekening. Je boft, want Staffyou heeft veel leuke klussen waarmee je goed verdient terwijl je van de zomer geniet. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet.

Bijverdienen tussen de beesten

Lijkt het je wel wat om tussen de apen, tijgers en pinguïns in de weer te zijn? En vind je het ook leuk om met mensen te werken? Via Staffyou kun je aan de slag in een dierentuin! Als dierentuinmedewerker doe je er alles aan om bezoekers de dag van hun leven te bezorgen. En ondertussen ben je zelf ook een dagje uit!

 

Knallen op de beste festivals

De zomer is natuurlijk hét festivalseizoen bij uitstek. En wie houdt er nou niet van een leuk feestje? Staffyou levert Staffers aan de tofste festivals van Nederland. Stel je voor: je doet je werk met leuke collega’s, geniet van de sfeer en de muziek… en je krijgt nog betaald ook! Zo mooi kan het leven van een Staffer zijn.

 

Pretparkmedewerker!

Tijdens de zomervakantie zijn pretparken de familiebestemming bij uitstek. Geniet jij van blije gezichten en hou je van kinderen? Dan is een baantje als pretparkmedewerker echt iets voor jou! Als pretparkmedewerker kun je aan de slag bij o.a. Duinrell en Drievliet.

 

Afwisselend hotelwerk

Tijdens de zomermaanden stromen hotels vol met toeristen uit binnen- en buitenland. Ook zijn het populaire locaties voor bruiloften en feesten. Als hotelmedewerker is er in de zomer dus altijd van alles te doen. Alle kans om je talenten als barman, barista, buffetmedewerker, in de bediening of in de keuken te laten zien. Elke dag in een hotel is uniek!

 

Lekker zonnen aan het strand

Wil je geld verdienen, maar ook genieten van het strand en tegelijk bruin worden? Kom dan werken voor diverse Beach Clubs in bijvoorbeeld Scheveningen! PS: neem lekker een duikje na je gewerkte dienst.

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross