Terug naar overzicht
31/03/2023
3 minuten

Dit zijn de leukste diensten van april

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
De lente is weer begonnen. Dat betekent dat we weer lekker het terras op kunnen, de festivals weer voor de deur staan en er een nieuwe lentegarderobe ingekocht moet worden. Helaas kosten al deze leuke plannen veel geld. Maar geen zorgen, want wij hebben de leukste shifts van april uitgelicht waar jij én je portemonnee heel blij van worden!

Concert Mart Hoogkamer

15 april is de grote dag van Mart Hoogkamer. Die dag staat hij met zijn eigen show in Rotterdam Ahoy. Kan jij de hit ‘Ik Ga Zwemmen’ uit volle borst meezingen? Dan is deze shift zeker iets voor jou! Want naast het zo goed mogelijk helpen van alle gasten van het concert is er zeker plaats voor een klein feestje achter de bar.

 

Afscheidsconcert Nick en Simon

Het bekende Nederlandse duo heeft eind vorig jaar hun breakup aangekondigd. En helaas zijn dit nu echt de laatste shows die het duo gaat geven. Wil jij ze nou graag nog een keertje live horen, dan is dit je kans. Word jij één van de gelukkigen die Nick en Simon voor de laatste keer live mag bewonderen? Geef je dan nu op voor deze feestelijke shift voor een avond om niet te vergeten!

 

De halve bekerfinale

April is de maand van voetbal. Ben je nou een echte voetbalfanaat en klaar om te juichen in de Kuip? Dan is deze shift jou op het lijf geschreven. 5 april kan jij werken bij de halve finale Feyenoord – Ajax. Een echte klassieker die je niet wil missen. Met meer dan genoeg diensten is er altijd wel een shift die bij jou past. Help jij bijvoorbeeld de supporters met hun ticket scannen, of sta jij liever achter de bar biertjes te tappen? De keuze is aan jou!

 

Kingsland

27 april is het weer zover. De straten kleuren oranje want Koningsdag staat voor de deur. Natuurlijk zijn er dit jaar weer genoeg festivals waar je kan werken, waaronder Kingsland: één van de grootste Koningsdagfestivals waar jij nu deel van kan uitmaken! Geniet mee van het festival en verdien een lekker zakcentje bij. Zien we jou daar?

 

Metallica World Tour

Metallica is terug, en deze keer in de Arena. Heb jij helaas geen kaartjes weten te bemachtigen, maar wil je toch van het concert kunnen genieten? Dan hebben wij goed nieuws! De Arena heeft op deze dag namelijk veel staffers nodig die in de kiosken aan de slag gaan. Swing mee op de muziek terwijl je er ook nog eens geld mee verdient.

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross