Terug naar overzicht
27/12/2022
3 minuten

Dit zijn de leukste winterklussen bij Staffyou

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
De winterjassen, handschoenen en zelfs de schaatsen zijn alweer uit de kast gehaald dit jaar. De winter is begonnen en ook de feestdagen zijn in volle gang. Voor iedereen die Sinterklaas, kerst en oud en nieuw viert kan december een hele dure maand zijn. Om alle schade van de cadeautjes, feestoutfits en etentjes te herstellen kunnen we ons voorstellen dat je zoveel mogelijk leuke shifts wilt draaien! Gelukkig staan er bij staffyou ook deze periode veel toffe winterdiensten voor je klaar.

Schaatsbaan Rotterdam

Geen ster op het ijs? Bij de shifts van Schaatsbaan Rotterdam hoef je gelukkig niet zelf de baan op en sta je veilig in de keuken of achter de bar te helpen. Je kan je misschien wel voorstellen dat er op deze plek altijd een gezellig en winters sfeertje hangt. De bar en keuken waar je terecht komt als staffer is overdekt en verwarmd, maar vergeet ook zeker niet om een lekkere warme trui mee te nemen, het is en blijft nou eenmaal een ijsbaan. Een leuke tip om je werkdag mee af te sluiten: trek je schaatsen aan en doe zelf ook nog een rondje op de schaatsbaan.

 

Het Amsterdamse Winterparadijs

Hebben jullie de beelden van Het Amsterdamse Winterparadijs ook al voorbij zien komen op Instagram en TikTok? Je kan als bezoeker van het festival een rondje in de zweefmolen, de longen uit je lijf zingen bij de silent disco, een film kijken in de winterbioscoop en nog veel meer leuks doen! Er komen heel wat gasten op dit event af en daarom kan Het Amsterdamse Winterparadijs wel wat hulp gebruiken. Als staffer bij het Winterparadijs zul je aan de slag gaan als foodmedewerker en onder andere helpen bij de uitgifte of de bereiding van het eten.

 

The Little Green Bag

De december maanden zijn voor veel webshops één van de drukste periodes van het jaar. Sinterklaas en kerstcadeaus worden massaal gekocht en het is heel belangrijk dat juist deze bestellingen allemaal op tijd geleverd worden. Bij The Little Green Bag kunnen ze dus zeker wel een paar extra handen gebruiken als het gaat om cadeautjes inpakken voor hun klanten. Lijkt dit jou wel wat? Geef je dan snel op! Wel belangrijk om te weten is dat het in magazijnen vaak wat kouder kan zijn dus kleed je goed aan.

 

Kerstcircus Ahoy

Dit jaar is het alweer de 50ste editie van het kerstcircus in Ahoy. Ieder jaar opnieuw komen er mensen vanuit het hele land kijken naar dit spektakel van jongleurs, acrobaten en nog veel meer bijzondere acts. Er is zelfs een live orkest aanwezig. Om al deze bezoekers tevreden te houden heeft Ahoy de laatste week van het jaar staffers nodig om te helpen bij het foodcourt.

 

Blijdorp feestdagen toeslag van 50%

Ook tijdens de feestdagen is Diergaarde Blijdorp gewoon geopend voor bezoekers. Omdat Blijdorp de hulp van staffers tijdens de feestdagen extra kan waarderen krijgt iedereen een feestdagentoeslag van 50%. Zo heb je heel snel alle kerstaankopen die je hebt gedaan terugverdiend! Dus zie jij het wel zitten om de feestdagen te spenderen tussen de dieren en gezellige staffers? Geef je dan snel op.

 

Dudok Cruise Terminal Rotterdam

Wil je het nieuwe jaar inluiden op een super toffe locatie in Rotterdam? Dan is de Frank Borrel bij de Dudok Cruise Terminal echt een shift voor jou! Er zijn deze avond onder andere barmannen/vrouwen en glazenhalers nodig om ervoor te zorgen dat de avond perfect verloopt. Een pluspuntje van deze shift is dat je super goed uitzicht hebt op de Erasmusbrug waar er om 00:00 uur een vuurwerkshow wordt gegeven.

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross