Terug naar overzicht
25/06/2021
3 minuten

Hoe kom ik aan staffers die bij mijn klus passen?

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
Nu de drukke zomer is begonnen en de versoepelingen aangekondigd/begonnen zijn maakt u zich misschien zorgen over uw personeelsplanning. Gelukkig kunt u met Staffyou alle gaten en klussen opvullen. Hoe je dat het beste doet, leggen we u uit in deze blog.

Een goede klus

U wilt voor volgende week een klus in het platform zetten en daar een aantal leuke Staffers op inplannen. Zij moeten uw klus dan ook leuk vinden, dus maakt u een goede beschrijving van de werkzaamheden. De ervaring leert dat hoe duidelijker en interessanter uw klus is, hoe meer aanmeldingen u krijgt.

U kunt in uw profiel informatie over uw bedrijf zetten. Dit krijgen Staffers onder uw klus te lezen. Zo weten zij wat voor werkzaamheden bij uw bedrijf worden uitgevoerd. Vraag uzelf af wat er bijzonder is aan uw bedrijf en locatie(s) en beschrijf dit in uw profiel.

Als u de klus aanmaakt probeert u zo duidelijk mogelijk de werkzaamheden te beschrijven. U kiest hierop ook de functie op uit. Wilt u gewoon extra handjes, dan kiest u voor een algemene functie. Wilt u iets specifieks zoals een kelner of productiemedewerker? Dan kiest u een van deze functies uit de lijst. Bekijk onderaan hoe uw dienst er voor Staffers uit ziet en pas zo nodig nog iets aan.

Wilt u hulp met het perfectioneren van uw klus of profiel. Neem dan contact op met onze support-afdeling via info@staffyou.nl of 010 - 41 15 141. Zij kunnen samen met u kijken naar uw klusbeschrijving en profiel.

 

Profielen bekijken

U heeft de klus in het platform gezet en krijgt aanmeldingen binnen. Sommige Staffers sturen nog een berichtje mee, met de reden waarom ze graag bij u willen werken. Dat toont gelijk enthousiasme! U kunt op de naam van de Staffer klikken om het profiel te bekijken.

Hier vind u:

  • de profielfoto en profieltekst van de Staffer.
  • welke functies de staffer heeft.
  • reviews van de Staffer per functie.
  • en meer statistieken


U kunt de Staffers uitnodigen die bij uw klus passen of de planning automatiseren. Hoe dat werkt beschrijven we in onze tips!

 

Tips

Tip 1: Nodig altijd meer mensen uit dan u nodig heeft.
De agenda van een Staffer kan veranderen door een afspraak of andere klus. Daardoor kan hij/zij mogelijk niet meer bij u werken zoals eerder aangegeven. Op deze manier wordt uw planning sneller gevuld.

Tip 2: Kijk of ‘automatisch plannen’ iets voor uw bedrijf is.
U kunt iedereen zichzelf automatisch laten inplannen of mensen die eerder bij u gewerkt hebben zichzelf laten inplannen. De populairste optie is om Staffers die bevallen zijn als favoriet te markeren en hen zichzelf automatisch laten inplannen. Laat hen vooral weten dat ze goed gewerkt hebben en dat ze altijd welkom zijn op diensten. Zo bouwt u een band tussen de Staffer en uw bedrijf. Daardoor hoeft u minder mensen in te werken op uw bedrijf.

Tip 3: Plan vooruit.
U kunt het beste enige tijd van tevoren een dienst open zetten in het platform. Als u wilt kunt u ook al gelijk mensen inplannen, maar dit hoeft niet direct. Blijkt dat u later toch niemand nodig heeft kunt u de klus dicht zetten of de ingeplande Staffers tot 4 dagen* van tevoren annuleren.

* Bij horeca is dit 24 uur.

 

Veel succes met het plaatsen van uw klus!

Wilt u meer weten of ontvangt u graag hulp van onze support-afdeling. Neem dan contact op met info@staffyou.nl of 010 - 41 15 141.

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross