Terug naar overzicht
16/04/2021
3 minuten

staffyou. De nieuwe manier van uitzenden!

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
Wij zijn staffyou. Het enige uitzendbureau waar je uitzendkrachten en freelancers in kan huren via een platform. Geen vaste contracten of lopende kosten, maar betalen voor de uren die u uitvraagt. Personeel inhuren was nog nooit zo makkelijk.

U herkent het misschien. Volgende week heeft u een groot project, maar aan het vaste personeel heeft u niet genoeg. Maar via een klassiek uitzendbureau extra personeel inhuren kost nog best veel moeite. U moet lang van tevoren aangeven hoeveel mensen u nodig heeft en krijgt enkel een lijstje met namen terug. Maar wat als u morgen mensen extra nodig heeft of u zelf wilt kiezen wie u krijgt.

Bij staffyou doen wij niet aan wachttijden en namenlijstjes. U kunt zelf in enkele minuten uw dienst invoeren op het platform en vervolgens de geschikte medewerkers uitnodigen om op uw klus te komen werken. Over selectie en vaardigheden hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat hebben wij al gedaan en gecontroleerd.

Onze medewerkers, die wij ook staffers noemen, selecteren wij persoonlijk via een strenge sollicitatieprocedure. Wanneer nodig verzorgen wij ook de training.

Achteraf kunt u eenvoudig op het platform de uren die de staffers zelf ingevuld hebben controleren en eventueel corrigeren. Daarbij kunt u gelijk een (bijna altijd positieve) rating geven. Wanneer u iemand graag terug ziet voegt u iemand toe aan uw favorietenpoule. Zo hoeft u niet altijd alles opnieuw uit te leggen.

Lijkt dit u wat en wilt u net als honderden andere opdrachtgevers eenvoudig uw eigen staffers selecteren. Neem dan snel contact op!

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross