Werk op het ss Rotterdam!
Terug naar overzicht
09/06/2023
3 minuten

Verifiëren account - hier moet je op letten

author-img
staffyou_admin
straight-arrow-down
Heb jij je ingeschreven bij staffyou? Wat leuk! Voor je kan beginnen met geld verdienen, hebben we een paar dingen van je nodig. Geen zorgen! Het verifiëren van je account is zo gedaan. Wel is het belangrijk om deze blog even goed door te lezen. Zo weet je zeker dat de verificatie soepel verloopt.

Om te beginnen willen we graag weten of je in het bezit bent van een Nederlandse ID-kaart of paspoort. Afhankelijk van je situatie zijn er verschillende stappen die je moet volgen om je account te verifiëren.

 

Heb je een Nederlandse ID-kaart of paspoort? Volg dan deze instructies:

  • Maak duidelijke foto's van de voor- en achterkant van je ID.
  • Let erop dat je foto en BSN-nummer duidelijk zichtbaar zijn op de foto. Dit is belangrijk voor de verificatie van je identiteit.

 

Heb je geen Nederlandse ID-kaart of paspoort? Dan vragen we je om het volgende te doen:

  • Maak foto's van zowel de voor- als achterkant van het document dat jouw verblijfsstatus aantoont. Dit kan bijvoorbeeld een verblijfsvergunning zijn.
  • Stuur een document* BSN-nummer apart naar solliciteren@staffyou.nl, zodat we alle benodigde informatie hebben voor de verificatie van je account.

*een document van de gemeente / rijbewijs / zorgverzekeringpas

 

Heb je eerder een account aangemaakt bij staffyou?

Bij staffyou is het niet mogelijk om meerdere profielen met hetzelfde BSN-nummer te hebben. Als je eerder een account hebt aangemaakt en je wilt een nieuw account aanmaken, probeer dan eerst in te loggen op je bestaande account. Lukt dit niet en wil je toch een nieuw account aanmaken? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

 

Vragen?

Als je ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze socialmediakanalen. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

We hopen dat je na het doorlopen van deze punten je account kunt verifiëren en snel aan de slag kunt gaan bij onze leuke opdrachtgevers! Bij staffyou streven we naar een soepele verificatieprocedure, zodat jij zonder problemen kunt starten met verdienen.

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Aan de slag
cross