Ga aan de slag in stadion Galgenwaard en wordt de koning(in) van het biertappen!

Kom ons team versterken achter de bars in de publiekscatering van FC Utrecht.

Wij bieden een goed uurloon, doorgroeimogelijkheden en leuke collega's waarmee je goed kan praten over een potje voetbal!
Direct aan de slag
40K+
Staffers
100+
Opdrachtgevers
twisted-arrow-down
c shape purplebar mint
Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

1
Maak een profiel aan
Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.
2
Bekijk klussen en meld je aan
We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.
3
Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald
Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.
Wat je gaat doen

De baan in het kort

Staffyou zoekt echte FC Utrecht fans die hun club wil helpen bij de overwinning. We zoeken barmedewerkers die tijdens wedstrijden komen helpen. Denk hierbij aan biertappen, kassamedewerker, voorbereiding van drankjes, voorbereiding van eten en als je jezelf hebt bewezen kan je doorgroeien tot de leider van je eigen bar!

Houd jij van aanpakken en gezelligheid? Houd jij van FC Utrecht? Kom dan werken bij stadion Galgenwaard als barmedewerker!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!
Als horecamedewerker in het stadion Galgenwaard ga je werken op verschillende plekken in het stadion. Wij bieden diverse functies aan zoals:
Biertapper, voorbereiding van drankjes, voorbereiding van eten, medewerker verkoop en eventueel doorgroeimogelijkheden tot barhoofd.
Wat ga ik doen als horecamedewerker?
Aan het werken op verschillende locaties in het stadion van FC Utrecht. Je wordt de gezellige barmedewerker voor het publiek van FC Utrecht.
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Op ons platform zie je alle klussen die je kunt gaan doen, dus de keus is helemaal aan jou!

Is het bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja.
Hoe oud moet je zijn om voor staffyou te werken?
Vanaf 16 jaar kan je bij staffyou werken.
Hoe snel kan ik beginnen?
Na je aanmelding kan je direct aan de slag!
Hoe werkt de aanmelding bij staffyou?
De aanmelding bij staffyou gaat snel en makkelijk! Je meld je aan op het platform en doorloopt de verificatie. Alle stappen doorlopen? Dan kan je direct aan de slag.
Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?
Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.
Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat. Meld je samen met je vrienden aan of maak nieuwe vrienden achter de bar of tijdens de verschillende events! Recruit jij nieuwe collega’s bij staffyou? Dan kunnen jullie beide een bonus verdienen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor iedere gewerkte shift planten wij één boom in Afrika in samenwerking met Trees for the Future. Zo los je niet alleen je personeelsprobleem op, maar draag je ook bij aan een groene toekomst.
Direct aan den slag!
trees peopletrees-logo
trees

We hebben sinds jan. 2022

232.792

bomen geplant in Afrika!

Aanmelden

Kom werken in stadion Galgenwaard!

Direct aan de slag!
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Informatie
FAQBlog
Social media
cross