Ga aan de slag als (freelance) verkeersregelaar bij de mooiste opdrachtgevers!

Zoek jij een interessante klus als verkeersregelaar? En hou jij van aanpakken? Dan heeft Staffyou de perfecte opdrachten voor jou! Bij Staffyou bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

Direct aan de slag

📃 Wat gaat je doen?

Als verkeersregelaar begeleid je verkeersstromen tijdens bouwwerkzaamheden en evenementen. Daarnaast geef je aanwijzingen aan verkeersdeelnemers en draag je bij aan de bereikbaarheid en gastvrijheid van een evenement. Opdrachtgevers waarvoor je aan de slag gaat zijn vaak bouwbedrijven, aannemers, overheidsinstanties en evenementenorganisaties.

🔍 Wie ben jij?
Je bent nuchter en praktisch en laat je niet snel gek maken. In onvoorspelbare situaties blijf jij juist kalm en rustig. Je neemt graag je verantwoordelijkheid en houdt van vrijheid en zelfstandigheid. Het meest voel jij je thuis in een hecht team, waarin vertrouwen onmisbaar is. Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

🚅 Krijg ik een reiskostenvergoeding?
Bij de meeste van onze opdrachtgevers worden je reiskosten (deels) vergoed.

Waar en wanneer kan ik werken?
Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Hoe snel kan ik beginnen?
Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag 🚀

Direct aan de slag

Ga aan de slag als (freelance) verkeersregelaar bij de mooiste opdrachtgevers!

Direct aan de slag!
cross