Kom werken in Rotterdam Ahoy, tijdens de tofste concerten, festivals en shows!

In Rotterdam Ahoy zijn aan de lopende band shows en evenementen. Er is dus altijd wel iets te doen dat jij leuk vindt! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als biertapper of buffetkok tijdens concerten en festivals. Of je je staat in de stands tijdens een beurs. Je kiest bij ons zelf de klus die jou ligt.

Direct aan de slag

Bij Rotterdam Ahoy verzorg je alles perfect voor een evenement. Je doet de dingen waar jij goed in bent! Je maakt bijvoorbeeld locaties gereed en je assisteert bij de opbouw van evenementen. Of je maakt contact met gasten en bezoekers en je zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Je bent het gezicht van Rotterdam Ahoy en zorgt voor geweldige service. De evenementen verschillen van concert tot congres en van ontbijtsessie tot een dancefeest.

Er is van alles te doen. Wil je tappen achter de bar, knallen in de foodcourts of achter de garderobe? Er is altijd iets te doen wat jij leuk vind.

Je bent positief ingesteld Hands celebrating, ziet er netjes en verzorgd uit en kan goed in een team werken. Je bent zelfstandig, leergierig en weet het overzicht te houden.

Rotterdam Ahoy heeft een BOMVOLLE agenda, dus we zoeken altijd mensen! Naast Rotterdam Ahoy heeft Staffyou nog veel meer leuke opdrachtgevers in allerlei branches. Je kan altijd ergens aan de slag!

Per event kun je € 5,00 reiskosten terugvragen 🚗

Direct aan de slag

Kom werken in Rotterdam Ahoy!

Direct aan de slag!
cross