Ga aan de slag in Diergaarde Blijdorp,

Zoek jij een goedbetaalde baan, waarbij je zelf je werktijden bepaalt? Hou jij van aanpakken én van dieren? Dan ben jij op je plek als horecamedewerker in Diergaarde Blijdorp!

Direct aan de slag

De baan in het kort

Of je nu aan de slag gaat als barman, barista, winkelmedewerker of gastvrouw bij de ingang, jij bent een Staffer bij Blijdorp! Dankzij de vele uiteenlopende opdrachten bij Diergaarde Blijdorp kun jij je eigen werktijden en werkzaamheden bepalen.
Het belangrijkste van werken bij Blijdorp is dat je barst van de energie Hundred points en gek bent op dieren Tiger face. Vind jij het leuk om regelmatig bij Blijdorp te komen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Diergaarde Blijdorp kun je in diverse functies aan de slag. In de horeca bijvoorbeeld, achter de bar, als buffetmedewerker of als barista. Maar je kunt ook gaan werken als medewerker in een souvernirwinkel of als ticketscanner bij de entree.

  • Je bent proactief en barst van de energie
  • Je houdt van fysiek werk Muscle
  • Je hebt horeca ervaring of bent bereid een training te volgen

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Op ons platform zie je alle klussen die je kunt gaan doen, dus de keus is helemaal aan jou!

Ja.

 

Direct aan de slag

Ga aan de slag in Diergaarde Blijdorp, de mooiste dierentuin van Nederland!

Direct aan de slag!
cross