Kom werken bij Duinrell, het grootste en leukste waterpark van de Benelux!

Wij zoeken enthousiaste toppers die staan te springen om Duinrellbezoekers de dag van hun leven te laten beleven. Daar kikkeren jij én jouw bankrekening van op!

Direct aan de slag

Wat je gaat doen ligt aan de dienst die je draait. Als algemeen medewerker geef je bijvoorbeeld uitleg aan bezoekers en help je gasten met in- en uitstappen bij de attracties. Als parkeerbegeleider heet je bezoekers welkom en wijst ze hun parkeerplek. Als medewerker fietsverhuur help je bij de uitgifte en het terugnemen van fietsen. Als badmeester/badjuf ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van zwemmende gasten.

De vereisten verschillen per functie. Lees hiervoor goed de beschrijving bij de dienst op het platform of in onze app.

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Duinrell heeft lange openingstijden, waardoor je kunt kiezen uit verschillende (vroege en late) diensten.

Over het algemeen geen reiskosten vergoeding.

Kom je met de auto?  Car
Parkeer dan op het marktterrein van Wassenaar (voer hiervoor Berkheistraat te Wassenaar in), hier kun je de gehele dag gratis parkeren. Vanaf het marktterrein is het ca. 5 minuten lopen naar de hoofdentree van Duinrell. Let op: buiten Duinrell geldt de blauwe zone, hier is het niet mogelijk om langdurig te parkeren, deze zone is te herkennen aan de verkeersborden en de blauwe lijnen.

Openbaar vervoer?
Er rijden bussen naar Duinrell vanaf Den Haag. Voor actuele reisinformatie kijk op 9292.nl

Vind je het leuk om met kinderen te werken en bezoekers te helpen een onvergetelijke dag te hebben? Dan zijn onze klussen bij Duinrell perfect voor jou. Op het platform en in onze app vind je alle diensten die beschikbaar zijn.

Direct aan de slag

Ga direct aan de slag bij Duinrell!

Direct aan de slag!
cross