Schiphol the place to be! ✈️

De rode loper (eigenlijk, het vliegende tapijt) naar je favoriete vakantiebestemming. Dat is Schiphol. Maar de luchthaven is ook een beetje onze thuishaven, want we hebben meer dan 75 horecalocaties. Van full-service restaurants tot counterconcepten en Grab & Fly kiosken: HMSHost stilt je reishonger! Dat wij zo fanatiek op Schiphol aan de slag zijn, biedt jou veel carrièrekansen. En keuze. Of je nu oosterse hapjes bereidt bij Kebaya Asian Brasserie of champagnekurken bij Bubbles Seafood & Wine Bar laat knallen: we hebben altijd plek voor horecatalent. Plus: we zijn een wereldwijde speler, dus de arbeidsvoorwaarden zijn erg goed / very good / très bien / sehr gut / muy bueno / molto bene / hasan jidana. 🌍
Direct aan de slag

Wat bieden wij jou?

🤑Een aantrekkelijk salaris van één jaar boven je jeugdloonschaal tot €14,78 per uur exclusief! Hier komen de All-in toeslagen dus nog bij!

🗓️Flexibiliteit: Kies zelf je werkdagen!

🌟Een warme en gezellige werkomgeving waar teamspirit hoog in het vaandel staat.

🍽️50% korting bij bijna alle horecalocaties van HMSHost in Nederland, en een gratis stuk fruit tijdens je werk.

🚗Volledige reiskostenvergoeding tot max €17,60 per dag.

💖Verwijs vrienden door en verdien beiden 25 euro na de 1e dienst.

 

Wat ga je als Assistent Kok doen? 🍲

Steeds beter koken. Lukt je niet in een dag, maar dat hoeft ook niet, want je collega’s – inclusief onze Chef Kok – verwachten niet dat je meteen culinaire recepten maakt. Wel dat je leergiering en enthousiast bent en open staat om een nieuw vak te leren. Wij kunnen je alles in de keuken leren tijdens het werk, als je die ambitie hebt. Los van (heel veel) meekijken en meekoken, kun je ook een interne opleiding bij ons gaat volgen aan de S.Alt Academy, die wij betalen. 📚

 

- Je draait volop mee in de keuken en bereidt ‘eenvoudige’ gerechten

- Je verzorgt de mise en place tot in de puntjes, en wast, hakt en snijdt erop los

- Je controleert de gerechten: oogt, ruikt en smaakt alles zoals we dat willen?

- Je zet de borden klaar, zodat ze kunnen worden uitgeserveerd

- Je houdt de boel schoon en veilig. Hoort erbij

 

Wat heb je nodig om te starten? 🛠️

MBO werk- en denkniveau en (heel veel) zin om lekker te (leren) koken 🎓 Je staat open om van anderen te leren en jezelf snel te ontwikkelen

 

Waarom ben jij de perfecte match? 🎉

- Omdat je van je hobby je beroep wilt maken. En hier ook nog voor betaald krijgt 🍴

- Omdat je bij ons (gratis) de Food Professional opleiding aan onze S.Alt Academy wilt volgen 📚

- Omdat je blij wordt van de kansen die een grote, internationale organisatie biedt 🌏

 

Goed om te weten:

- Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Uitzicht op vast, Vaste baan

- Salaris: €13,39 - €14.78 exclusief

- Verwacht aantal uur: Niet minder dan 8 per week

- Rooster: Maandag – Zondag

 

Om op Schiphol Airport te werken, moet je alleen wel een luchthavenpas hebben. De aanvraag regelen wij, maar dat kan alleen als je de afgelopen acht jaar bij een Nederlandse gemeente ingeschreven staat. De screening die daarop volgt – zodat je met die pas achter de douane mag – duurt zo’n vier weken. 🛫

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Flexibele werkuren

- Mogelijkheid tot promotie

- Pensioen

- Reiskostenvergoeding

- Gratis parkeren wanneer je minimaal drie vroege diensten voor 06:00 uur werkt op maandbasis.

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

- Vakantiegeld

- 50% nachttoeslag tussen 00:00 en 06:00 uur.

 

Taal:

- Nederlands of Engels

 

Werklocatie:

📍 Schiphol Amsterdam

 

Klaar voor deze leuke uitdaging? Join ons team en groei in je carrière bij HMSHost!

📧 Aarzel niet en mail direct naar recruitment@staffyou.nl

 

Of neem telefonisch contact met ons op:

📞+316 21 19 16 90 (Jan van Herk)

📞+316 44 52 92 07 (Stijn Riemslag)

 

Stay connected!

Team Staffyou

Direct aan de slag

Veelgestelde vragen

Wat zijn de werkzaamheden?
Steeds beter koken. Lukt je niet in een dag, maar dat hoeft ook niet, want je collega’s – inclusief onze Chef Kok – verwachten niet dat je meteen culinaire recepten maakt. Wel dat je leergiering en enthousiast bent en open staat om een nieuw vak te leren. Wij kunnen je alles in de keuken leren tijdens het werk, als je die ambitie hebt. Los van (heel veel) meekijken en meekoken, kun je ook een interne opleiding bij ons gaat volgen aan de S.Alt Academy, die wij betalen. 📚

- Je draait volop mee in de keuken en bereidt ‘eenvoudige’ gerechten

- Je verzorgt de mise en place tot in de puntjes, en wast, hakt en snijdt erop los

- Je controleert de gerechten: oogt, ruikt en smaakt alles zoals we dat willen?

- Je zet de borden klaar, zodat ze kunnen worden uitgeserveerd

- Je houdt de boel schoon en veilig. Hoort erbij
Wat zijn de vereisten?
- Minimaal mbo werk- en denkniveau;

- Klant- en servicegerichte houding; 🤝

- Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
Krijg ik een reiskostenvergoeding? 🚚
Je krijgt maximaal €17,60 reiskostenvergoeding per dag.
Hoe oud moet je zijn om voor de Schiphol Airport te werken?
Je kunt je voor deze klussen aanmelden vanaf 18 jaar.
Hoe snel kan ik beginnen?
Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kunnen we je direct inplannen!
Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?
Na je aanmelding bij Staffyou kun je meteen alle diensten zien in het platform of onze app. Om ook echt de slag te kunnen, maak je eerst jouw profiel compleet en teken je een flexcontract bij ons. Hierna nemen wij contact met je op om het proces voor de HMSHost Schiphol Aiport te starten.
Hoe word ik betaald?
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.
Wat als ik een tijdje niet kan werken?
Bij Staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan kun je je beschikbaarheid aan ons doorgeven.
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Informatie
FAQBlog
Social media
cross