Werk als voetbalsteward bij de Johan Cruijff Arena!

Lijkt het jou leuk om steward te worden in een voetbalstadion? Dan is dit je kans! Met onze gratis steward opleiding kun je binnen één maand al aan de slag door werken en leren te combineren. Voor je het weet ben jij als steward aan het werk bij een voetbalwedstrijd van Ajax, of een concert van Harry Styles. Als voetbalsteward beantwoordt je vragen van bezoekers en zorg je altijd voor een oplossing, zelfstandig of met je team. Huisregels van het stadion dienen opgevolgd te worden. Jij controleert of bezoekers dat doen en spreekt hun eventueel aan op hun gedrag.

Direct aan de slag

Wat bieden wij jou?

🤑Een aantrekkelijk salaris tot €13,75 per uur exclusief!

🌟een gratis werk/leerplek om steward te worden

🛡️ een KNVB-certificaat

❤️ persoonlijke begeleiding tijdens en na je opleiding

🚗Reiskostenvergoeding

💖Verwijs vrienden door en verdien beiden 25 euro

 

Wat zijn je taken?

Een steward in een voetbalstadion zorgt voor zowel de veiligheid als de gastvrijheid. Je fungeert als een soort stadionbeveiliger, hoe gaaf is dat? Als steward spreek je bezoekers aan wanneer ze de huisregels overtreden. Daarnaast heet je bezoekers vriendelijk welkom en assisteer je hen als ze de weg niet kunnen vinden.

 

De werkzaamheden in het kort:

 

Ben jij de perfecte match?

 

Hoe ziet de steward opleiding eruit?

De steward opleiding volg je deels online. Naast het online theoriegedeelte ga je de geleerde kennis in de praktijk toepassen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De opleiding start met een kick-off in de ArenA. Tijdens de kick-off maak je kennis met de rest van de groep waarna je een rondleiding krijgt. Dit worden je nieuwe collega’s. Iedereen wordt ingedeeld op een vaste sector zodat je jouw collega's en de bezoekers goed leert kennen.

Het online gedeelte bestaat uit vijf modules. Iedere module staat stil bij een ander onderwerp waarmee je te maken gaat krijgen als je steward in een voetbalstadion bent. Denk hierbij aan:

Na iedere module heb je een eindtoets over de onderwerpen die behandeld zijn om te checken of je alles begrepen hebt. Je bent ongeveer een half uur per module bezig. In totaal ben je een paar dagen kwijt aan de steward opleiding, verspreid over één maand.

Module 1 volg je voorafgaand van de kick-off. Na de kick-off ga je zelf aan de slag met module 2 en 3. Daarna volgt er een online bijeenkomst (in de avonduren van 19:00 - 22:00 uur) waar deze modules worden besproken. Vervolgens ga je je verdiepen in de laatste twee modules, waarna je alle kennis gaat toepassen tijdens de praktijkdag (op een zaterdag van 09:00 - 17:00 uur). Je sluit de opleiding gezamenlijk af met een online eindtoets (in de avond van 19:00 - 20:00 uur).

 

Goed om te weten:

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 

Taal:

 

Werklocatie:

📍 Johan Cruijff ArenA

 

Klaar voor deze leuke uitdaging?  Join ons team en groei in je carrière bij de Johan Cruijff Arena!

📧 Aarzel niet en mail direct naar recruitment@staffyou.nl

Of neem telefonisch contact met ons op:

📞+316 28 98 74 57 (luuc van Herk)

📞+316 41 81 49 91 (Lodewijk Belles)

 

Stay connected!

Team Staffyou

Direct aan de slag

Werk als voetbalsteward bij de Johan Cruijff Arena!

Direct aan de slag!
cross