Hi, welkom bij staffyou!

Het platform voor on-demand werk(ers).

bar yellowc shape mintc shape purple

Wil je ons team komen versterken?

Wij hebben dingen altijd al een beetje anders gedaan. Geboren vanuit het idee dat uitzendwerk niet om geld en regeltjes draait, maar om verbinding en gedeelde successen, begonnen wij in 2016 als kleine startup.

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een succesvol bemiddelingsplatform met passie voor uitzenden. Wij zetten mensen in hun kracht door het bieden van kansen en flexibiliteit. Zo krijgen wij meer klussen geklaard met slimme oplossingen en persoonlijke aandacht.

Onze missie is werkgeluk voor iedereen mogelijk maken door de juiste persoon te matchen met de juiste klus.
Klaar voor de start?
Die vraag stellen we niet voor niks, want staffyou gaat als een raket! Wij groeien explosief en zoeken enthousiast toptalent en doorgewinterde professionals. Hou jij van een uitdagende, dynamische werkomgeving, waar elke dag anders is? Dan is er plek voor jou in de staffyou familie.
Hard werken, lekker genieten
Wij zijn gedreven, ambitieus en we werken hard, maar er valt bij ons ook genoeg te lachen. We houden net als jij van een gezellige borrel en vieren onze successen. Oh, en heb je het waanzinnige uitzicht vanuit ons kantoor al gezien?
Groei met ons mee!
Wij zijn duidelijk over onze ambitie: van staffyou het grootste én beste uitzendplatform ter wereld maken. Wij zijn een scale-up en dat betekent dat iedereen binnen ons team het verschil maakt. Wij groeien hard, dus je krijgt bij staffyou alle kans om zelf ook te groeien. Ben jij klaar om kansen te pakken én ze zelf te creëren? Dan ben je bij ons op je plek.

Onze waarden

Eerlijkheid

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Wij zijn eerlijk over wat we wel kunnen en wat niet. Vertrouwen is voor ons het grootste kapitaal.

Vrijheid

Jij bent altijd aan zet, of je nou een opdrachtgever bent of zelf voor ons aan de slag gaat. Persoonlijke wensen, flexibiliteit en werkgeluk staan bij ons altijd voorop.

Kwaliteit

Wij gaan voor de perfecte match, want een gemotiveerde medewerker met de juiste skills krijgt de klus geklaard. Wij zijn pas tevreden als iedereen dat is.

Respect

Respect is meer dan een mooi salaris. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Diversiteit, inclusie en een veilige werkomgeving zijn voor ons vanzelfsprekend.
illustration 2
c shape mintbar yellow
c shape yellow

@liveatstaffyou

Sluit je aan bij ons team

Working for the nicest clients

Solliciteer nu op één van de onderstaande vacatures!

c shape blue
c shape mint
bar yellow
Wilhelminakade 81
3072 AP Rotterdam
info@staffyou.nl
trustpilotglassdoor
Information
FAQBlog
social media