Terug naar overzicht

Staffyou-CEO knokt voor kansarme jeugd tijdens Gladiatoren aan de Maas

22/07/2022
-
1 minuut

In november 2022 vindt opnieuw Gladiatoren aan de Maas plaats, het boksgala waar ondernemers het traditiegetrouw tegen elkaar opnemen om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar stapt Pavle Beslic, oprichter en CEO van Staffyou, ook de ring in. ‘Als bedrijf staan wij zo dicht bij de jeugd dat meedoen voor mij een no-brainer is.’

'Boksen heeft mij enorm veel geholpen'

“Boksen is een goede manier om agressie te kanaliseren, stress te managen en fit te blijven.”, aldus Beslic. “Boksen heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling. Als ondernemer heb ik daar veel profijt van en die kans gun ik jongeren van nu ook. Dus toen ze mij vroegen om mee te doen aan Gladiatoren, heb ik geen moment getwijfeld.”

Geld voor ‘Mattie’ trainingen

De opbrengst van Gladiatoren aan de Maas gaat naar de zogenaamde ‘mattie’ trainingen die vanuit Rotterdam Boxing worden gegeven. Deze zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die problemen hebben met hun mentale weerbaarheid. Boksen geeft zelfvertrouwen, helpt bij agressie-regulatie en zorgt voor een gezonde dosis lichaamsbeweging.

Staffyou doneert €1000

Als bedrijf steunt Staffyou regelmatig goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Zo plant het uitzendplatform per gewerkte dienst 1 boom in Afrika. Ook zamelde het platform geld in voor oorlogsslachtoffers in Oekraïne en Yemen. Gladiatoren aan de Maas kan vanuit Staffyou rekenen op een donatie van €1000. Beslic: “Wij hebben allemaal een maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom vinden wij dit initiatief superbelangrijk.”

author-img
staffyou_admin

Contactpersoon

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met ons contactpersoon.

Pavle Beslic - Founder & CEO

pavle@staffyou.nl
+31(0)6 21 89 38 88

Staffyou in de media

cross