Terug naar overzicht

Rotterdamse technologie startup Staffyou haalt investering van 1 miljoen op

02/03/2020
-
1 minuut

staffyou heeft een investering van ruim 1 miljoen euro aan groeikapitaal verkregen van de Euro-Rijn Group. staffyou is een digitaal uitzendplatform waar opdrachtgevers in de horeca, retail en logistiek 24/7 flexibel personeel kunnen inhuren op basis van profielen met reviews. Het personeel, voornamelijk studenten, bepalen zelf waar en wanneer zij werken en kunnen direct schakelen met opdrachtgevers. De medewerkers zijn in dienst of werken freelance. Daarmee is staffyou het enige hybride platform. Met de kapitaalinjectie verkrijgt Euro-Rijn Group een minderheidsbelang in staffyou.

Digitalisering uitzendbranche Ruben Donker, Chief Technology Officer van staffyou: “We zien steeds meer bedrijven in de uitzendbranche die met een zelfontwikkeld platform werken. Wij denken dat in de nabije toekomst de markt geheel uit software bedrijven bestaat die personeel leveren in plaats van uitzendbureaus die een standaard software pakket gebruiken.”

Nationale- en internationale uitbreiding staffyou is momenteel actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Founder en CEO, Pavle Beslic van staffyou: “De komende jaren staat nationale uitbreiding op de agenda. Binnen 5 jaar moet staffyou een internationale speler zijn. Ook blijven we onze SAAS-tak door ontwikkelen. Wij gaan ons komend jaar ook verdiepen in mogelijke overnames van interessante uitzendpartijen.”

Focus op screening staffyou onderscheidt zich van andere uitzendplatforms door de sterke focus op de selectie van kandidaten, de uitgebreide screening en een in-persoon sollicitatiegesprek op het kantoor van staffyou. Medewerkers kunnen in dienst treden bij staffyou of als freelancer aan de slag. In 2019 is het bedrijf winstgevend.

author-img
staffyou_admin

Contactpersoon

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met ons contactpersoon.

Pavle Beslic - Founder & CEO

pavle@staffyou.nl
+31(0)6 21 89 38 88

Staffyou in de media

cross