Terug naar overzicht

Eén van Nederlands snelst groeiende webshops Polyestershoppen.nl slaat handen ineen met digitaal uitzendplatform staffyou om horeca medewerkers aan het werk te zetten tijdens Corona crisis.

07/04/2020
-
1 minuut

Door de Corona crisis is de horeca hard getroffen en zo ook de uitzendkrachten die voor hun inkomen daar afhankelijk van zijn. Uit solidariteit is Polyestershoppen.nl aan de slag gegaan met het inzetten van deze medewerkers in de logistiek en productie.

Waar het in de horeca nu rustig is heeft Polyestershoppen.nl nog voldoende werk Kees Schepers, CEO van Polyestershoppen.nl: “Wij werken al een tijdje samen met Staffyou en zien wat voor impact de Corona crisis heeft. Wij hebben vanuit solidariteit voor de medewerkers die nu zonder werk zitten besloten deze in te zetten bij ons in het magazijn en de productie. Dit werkt prima, de horeca medewerkers weten van aanpakken.”

Juist in deze tijden zijn dit soort partnerships ontzettend belangrijk Staffyou heeft een enorm bestand aan medewerkers, veel daarvan werken in de horeca, bij voetbalclubs en events. Founder en CEO, Pavle Beslic van Staffyou: “In deze voor onze uitzendkrachten moeilijke tijden zijn we ontzettend dankbaar voor klanten (partners) zoals Polyestershoppen.nl. We moeten met z’n allen ons best doen om de gevolgen van de crisis, ook op dit gebied, te minimaliseren en waar mogelijk werk aan te bieden.”

author-img
staffyou_admin

Contactpersoon

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met ons contactpersoon.

Pavle Beslic - Founder & CEO

pavle@staffyou.nl
+31(0)6 21 89 38 88

Staffyou in de media

cross