Terug naar overzicht

staffyou is de nieuwe hoofdleverancier personeel voor Diergaarde Blijdorp

22/05/2020
-
1 minuut

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat staffyou voor het jaar 2020 een partnership is aangegaan met Diergaarde Blijdorp. De complete ontzorging van de personele bezetting zal worden verzorgd door Staffyou.

staffyou gaat de planning, training en plaatsing van het (horeca)personeel bij Diergaarde Blijdorp geheel voor haar rekening nemen. Diergaarde Blijdorp, ook wel bekend als de Rotterdamse Diergaarde of officieel de Stichting Koninklijke Diergaarde Rotterdam, is één van de oudste dierentuinen van Nederland.

Pavle Beslic (oprichter staffyou): ‘Met het binnenhalen van hét personeelscontract van Rotterdam kiest Diergaarde Blijdorp voor de toekomst. Met het staffyou platform kiest Blijdorp voor technologie en innovatie en staan keuzevrijheid, kosteneffectiviteit en flexibiliteit centraal. Na het uitbreken van de COVID-19 epidemie werd het contract dat de zekerheid van onze groei in 2020 had moeten zijn meteen ook onze grootste uitdaging: hoe kun je flexibiliteit en zekerheid borgen in een periode dat de wereld in brand staat? Hoe blijf je investeren in de toekomst daar waar zoveel onzeker is geworden. Wij hebben de Rotterdamse mouwen opgestroopt en zijn deze crisis als partner en collega ondernemer aangegaan en met succes want we staan er nog en staan klaar voor de opening.

De huidige crisis toont aan dat een flexibele schil niet alleen extreem noodzakelijk is, maar dat ook juist de keuze voor een strategische partner, die samen onderneemt en constructief meedenkt, cruciaal is. Wij zijn ontzettend trots op de manier waarop Diergaarde Blijdorp is blijven denken in oplossingen na uitvoerig testen 20mei de poorten weer kan openen. Het is juist nu dat opdrachtgeverschap partnerschap wordt. Trots kijken wij samen vooruit naar een nieuwe realiteit waarin de flexibele schil zijn waarde zal blijven bewijzen.

author-img
staffyou_admin

Contactpersoon

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met ons contactpersoon.

Pavle Beslic - Founder & CEO

pavle@staffyou.nl
+31(0)6 21 89 38 88

Staffyou in de media

cross