Terug naar overzicht

Digitaal uitzendplatform Staffyou schakelt platform technologie in voor vrijwilligers werk Corona virus

18/03/2020
-
1 minuut

staffyou past eigen platform technologie toe om vrijwilligers te koppelen aan organisatie ter bestrijding van het Coronavirus. Hiervoor is een aparte module gemaakt waar organisaties en vrijwilligers zich kunnen inschrijven, uiteraard kosteloos. Staffyou is een digitaal uitzendplatform waar opdrachtgevers in de horeca, retail en logistiek 24/7 flexibel personeel kunnen inhuren op basis van profielen met reviews.

Platform technologie gemaakt voor matching Ruben Donker, Chief Technology Officer van Staffyou: “Onze technologie is ervoor gemaakt om partijen op efficiënte wijze te matchen en plannen. Wij willen ons steentje bijdragen door de technologie op deze manier beschikbaar te maken voor hulpbehoevenden”

Oproep aan organisaties om uitvragen te plaatsen op Staffyou Staffyou heeft een enorm bestand aan medewerkers, ook studenten medicijnen of verpleegkunde, en enorm netwerk aan partners en klanten waarin uitvragen gedeeld kunnen worden. Founder en CEO, Pavle Beslic van Staffyou: “In deze moeilijke tijden helpen wij graag mee en ik vraag organisaties dan ook om actief oproepen te plaatsen in ons platform. Wij zullen deze direct delen met alle medewerkers en partners. Het is een moeilijke periode en wij willen onze bijdrage leveren.”

author-img
staffyou_admin

Contactpersoon

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met ons contactpersoon.

Pavle Beslic - Founder & CEO

pavle@staffyou.nl
+31(0)6 21 89 38 88

Staffyou in de media

cross